Loading...
Partner Design - Блог - Без рубрики - GELARTY – більше театр, ніж кафе


GELARTY – більше театр, ніж кафе

Замовник: MASSIMO GELARTY

Категорія: Кафе

Місцезнаходження: Київ, ТРЦ Gulliver

Площа: 60 м2

Таймлайн: 45 днів від концепції до реалізації

Статус: реалізовано 2021

_________________________________________________________________________________

Що мы робили:

  • Концепція дизайну
  • Повний комплект архітектурних креслень
  • Повний комплект інженерії
  • Комплектація
  • Авторський нагляд

_________________________________________________________________________________

Задачі, які клієнт поставив перед командою: встигнути за 45 днів!

Ціль проекту: створити формат кафе, аналогів якого в Україні досі не було

_________________________________________________________________________________

Це Мар’яна, наш архітектор, що неймовірно любить морозиво. А сертифікати на авторське морозиво в якості подарунка від команди Partner Design на її день народження стали вже чудовою традицією. Одного разу подарунком стало морозиво Gelarty. Таким чином наша історія з Gelarty почалася ще задовго до безпосереднього знайомства із замовником.

Коли Massimo Gelarty звернувся до нас з пропозицією розробити нову незвичайну концепцію кафе, ми звісно ж погодилися. Нам було неймовірно цікаво дізнатися як все влаштовано із середини, та бути причетними до нового проекту.

фото з інтернету

Кава та морозиво

Звідси і народилася ідея будувати дизайн на контрастах – поєднати холодне та тепле, леговану сталь та вітринне скло з бетоном та теплими джерелами світла для створення атмосфери та настрою у закладі.

Планування за 30 хвилин

На розробку варіантів планувальних рішень у нас було по 30 хвилин. Таким чином на цей етап проекту ми витратили менше двох годин.

Концепція: Театр морозива

Дизайн, в якому головні дійові особи – це кава та морозиво, а гості закладу – глядачі.

Тому всю увагу ми зосередили та додатково підкреслили підсвіткою вітрин з морозивом, гейзерних кавоварок та посадкових місць.

Яскравих акцентів на стінах немає – адже вітрини та інсталяція з гейзерів і є головними прикрасами закладу.

Головні труднощі, з якими ми зіткнулися:

  • одночасна розробка технології та процес реалізації проекту;
  • постійно додавалося нове обладнання, що не вписувалося в габарити острова.

_________________________________________________________________________________

Як ми впоралися із задачами:

  • ще на етапі концепції на об’єкт вже завозили будівельні матеріали та проводилися демонтажні роботи;
  • підготовчі роботи перед відкриттям велися цілодобово. Одночасно на 60-ти квадратних метрах могло знаходитися до 30 людей;
  • для реалізації деяких рішень доводилося оптимізувати бюджет. Але зробили ми це без шкоди дизайну. І нам вдалося реалізувати наші ідеї саме такими, якими хотіли, і не за всі гроші світу.

Наша ціль – задоволений клієнт

Над проектом працювали:

on