Loading...

Дизайн інтер’єру ресторану

Partner Design - Статьи - Блог - Дизайн інтер’єру ресторану

Ресторан — це те місце, куди гість приходити насититися, в повному розумінні цього слова, як фізично, так і візуально. Дизайнери вже давно відзначають, що інтер’єр ресторану також має ефект на подальше його відвідування.

Дизайн інтер’єру ресторану

Деколи, навіть самий невеликий ресторан з мінімальним меню стає дуже популярним і затребуваним, так як його відвідують з-за хорошої атмосфери, обслуговування, інтер’єру та смачної їжі.

Сучасна стильна атмосфера, не йде врозріз з комфортним мікрокліматом — ось головне завдання, яке стоїть перед дизайнерами.

На відміну від кафе площа ресторанів значно більше, тому дуже важливо знайти гармонію між красивим і смачним.
[rev_slider alias=»uslugi-dizayn-restorana»]

Все частіше архітектори студії «Partner Design» стикаються при роботі з невеликими площами ресторанів, так як не багато ризикують орендувати великі приміщення з величезними залами, відвідувачі є не завжди, а платити за «повітря» не хочеться.

Як показує статистика, люди все рідше стали ходити великими компаніями в ресторани, перевага віддається заміських комплексів, а постійними відвідувачами так і залишаються пари. Виходячи з цього дизайнери радять відмовитися від великих столів, а віддати переваги невеликим, але оригінальним столиків, які при необхідності завжди можна зрушити.

Інтер’єр ресторану і його функціональність

Однією з модних тенденцій в інтер’єрі ресторанів є обробка стін в темних тонах, а також застосування глянсових і матових фарб. Настільне освітлення також дозволить створити якийсь затишок і зробить блюдо ще більш апетитним.

При оформленні інтер’єру ресторану пам’ятайте, що гості люблять розглядати деталі інтер’єру, тому подбайте про те, щоб відвідувачеві було куди кинути погляд. Багато сучасні ресторани мають великим акваріумом з цікавими морськими мешканцями.

На думку досвідчених дизайнерів обов’язково варто уникати перепадів висоти подіумів і підлог, хоча багато закладу вдаються до вирішення кожен столик піднімати на височину.

При розробці дизайн проекту ресторану варто ретельно підійти до вибору кольору і матеріалу облицювання, краще всього протестувати їх в різний час доби, так як колір стін «приємний оку» вдень, може «вбити» ввечері.

При оформленні інтер’єру ресторану дуже важливо правильно розташувати столики, щоб гості могли вільно оглядати оточуючих, при цьому залишатися у відокремленій комфортній обстановці.

Ресторан, концепція якого передбачає щоденне відвідування в інтер’єрі повинен дотримуватися мінімалізм щодо пишного святкового декору, так як це може відштовхнути відвідувача.

Практика архітекторів студії дизайну «Партнер Дизайн» показує, що вагомий внесок у популярність і затребуваність сучасних ресторанів вносить використання натуральних матеріалів, елементів живої природи.

Будемо раді бачити Вас в якості нашого клієнта!
Тел. (044) 223 67 54
E-mail: office@new.partner-design.com.ua